Fællesskab & mad
I fællesskab planlægger vi indkøb, handler ind, spiser og tager opvasken.
Vi har fokus på at undgå madspild, både ift. miljøet og økonomi. Dagens menu bliver bestemt ud fra hvad der er på madspildshylden i supermarkedet. Der snakkes ind i opskrifter, sunde retter og årstidens madvarer, genanvendelse af rester m.m.
Prisen for et måltid er 25 kr.
At spise sammen har stor betydning for vores mentale sundhed. Det handler ikke kun om selve maden, men også om fællesskab, tryghed og nærvær. Under spisningen kan der tales om hvad der sker i og udenfor Køge, hvad der sker hos den enkelte m.m.
Vi introducerer til hvordan madudleverings steder i Køge samt ”To good to go” kan bruges.
Det forventes at alle deltager i det omfang det er muligt.
Tid og sted:
Mandag, kl. 16.00-20.00
Tirsdag, kl. 9.30 – 13.30
Værestedet Huset, Ølbycenter 77B, Køge